Nova Guia de punts de venda de Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat

Nova Guia de punts de venda de Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat, actualitzada amb els punts de venda directa de la pagesia del parc perquè puguis trobar i consumir els seus productes.

El Parc Agrari del Baix Llobregat ens ofereix una àmplia varietat de productes de temporada: conreus d'horta (enciams, diversitat de bràssiques, calçots, espàrrecs de Gavà, carabasses, tomàquets...) i fruites (cireres, maduixes, melons, síndries, préssecs, prunes, mirabolans...), amb la carxofa com a cultiu estrella durant els mesos més freds.

El Consorci promou els punts de venda directa de la pagesia del parc, amb la identificació de les seves agrobotigues, parades a mercats setmanals i municipals i amb els Mercats de Pagès del Parc Agrari i l'edició d'aquesta guia en format digital interactiu i també en paper permet localitzar-los.

A la guia trobarà els punts de venda del producte fresc, també de producció ecològica (CCPAE) i on trobar Pollastre Pota Blava (IGP Pollastre i Capó del Prat).

Busca el teu punt de venda més proper i anima't a consumir Producte Fresc del Parc Agrari!

MÉS INFORMACIÓ

Compartir a:

Share icon

 

TORNAR