Ingredients
- 1 bròquil petit (els brots per l´estofat i el tronc per fer caldo)
- 2 cebes tendres a la juliana
- 2 pastanagues mitjanes
- 2 naps petits
- Un polsim d'alga wakame
- 1 branqueta de romaní, 1 branqueta de farigola
- 200 g de bolets de temporada (xampinyó, cep, rovelló, camagrocs...)
- Aigua de mar, pebre, gingebre fresc o en pols, cúrcuma fresca o en pols, salsa de soja (un raig al gust), orenga (unes fulles), Kudzu (una cullerada de postres, és un espassant natural i també té moltes propietats interessants)
- 700 ml de caldo de verdures (fet amb aigua embotellada i amb els retalls del nap, pastanagues i bròquil)
Preparació
Tallar la ceba a la juliana, sofregir-la de 10 a 15 min a foc lent, afegir els bolets sencers si són petits o tallats a quarts, sofregir 10 min més, afegir la resta de verdures tallades al gust, cobrir amb el caldo de verdures, afegir un got d'aigua de mar, afegir les espècies i deixar bullir 5 min (al gust). Finalment afegir el kudzu prèviament diluït amb una mica d'aigua embotellada, deixar bullir 2 minuts. Afegir les herbes aromàtiques i deixar reposar 5 minuts. El raig de soja el posarem al final tenint en compte que no quedi salat.
Autor
Cristina Roig Rigol
Categoria de recepta
Entrants
Ingredients principals
Temporada
Febrer