Benvinguts a Pagès

Data d'inici
Data final

 

Benvinguts a Pagès (BaP) és un projecte que va néixer al 2016 per tal de donar a conèixer tots els productors de Catalunya que obren les portes de casa seva per compartir el seu treball al camp, la pastura, la granja o l’obrador. És la forma de mostrar d’on neix tot allò que mengem i qui hi ha darrere dels aliments que arriben a les nostres taules. Una oportunitat per apropar-se a les explotacions i omplir el rebost comprant directament al productor.

L’oferta de productors agroalimentaris es complementa amb altres agents turístics (restauradors, hotelers i promotors d’activitats complementàries) que contribueixen a la promoció del producte local i de proximitat.

Tots ells es poden visitar, prèvia reserva, durant La Festa, el cap de setmana de portes obertes gratuïtes (1 i 2 d’octubre de 2022) o durant Tot l’Any, ja que des del 2021 hi ha una oferta sostinguda de visites de pagament a explotacions que inclouen un taller experiencial.

Aquesta iniciativa de la Generalitat s’ha convertit en una acció de promoció a la comercialització dels productes i de suport a les explotacions agroalimentàries i pesqueres participants que va dirigida a la ciutadania en general, però sobretot al públic familiar, sènior, foodie i jove.

En aquest web podreu consultar i reservar les visites a productors, restauradors, allotjaments i activitats complementàries per al cap de setmana del Benvinguts a Pagès La Festa a partir del proper mes de setembre i les visites de Benvinguts a Pagès Tot l’Any en qualsevol moment de l’any.

Ara, cada cap de setmana, sigueu Benvinguts a Pagès!

 

Compartir a:

Share icon

 

TORNAR