Crema de carbassa amb romaní i kefir

Ingredients

750 g carbassa violí 70 g ceba tendra 50 g oli d’oliva 30 g sucre morè (si fos necessari i depenent de la dolçor de la carbassa) 10 g sal romaní fresc pebre aigua embotellada fins a cobrir o caldo de verdures 100 g kefir

Preparació

Tallar la ceba en juliana i posar-la a coure uns 5 minuts a foc lent amb l’oli i la sal, afegir la carbassa prèviament pelada i tallada, donar un parell de voltes a foc viu, baixar el foc i cobrir amb l’aigua embotellada o caldo. Deixar coure uns 30 min fins que la carbassa estigui ben tova i melosa. A mitja cocció hi podem afegir unes fulles de romaní i el pebre. Rectificar de sal, pebre i sucre si fos necessari. Triturar ben fina, si veiem que li falta textura li podem afegir una mica d’aigua o si ho preferim brou de verdures. Decorar amb un raig de kefir i unes fulles de romaní fresc.

 

Autor
Cristina Roig Rigol
Categoria de recepta
Entrants

 

Ingredients principals
Temporada
Febrer

 

Compartir a:

Share icon

 

TORNAR