Xips de Carxofa Prat

Ingredients

Carxofa Prat llimona Una mica julivert Oli d’oliva Sal

Preparació

Netegeu i peleu les carxofes, deixant el cor i una mica de tronc. Unteu-les amb llimona per evitar-ne l'oxidació o bé la poseu-les en un recipient amb aigua i una mica de julivert. Amb l’ ajuda d’una mandolina o d’un ganivet ben esmolat talleu la carxofa a làmines molt i molt fines. Fregiu-les amb oli d’oliva, que ha d’estar prou calent. És important que les anem fregint a grapats i que l’oli no es refredi. Si ho preferiu, també podeu enfarinar-les abans de fregir-les. A mesura que els xips estiguin fregits, aneu-los posant sobre un paper de cuina perquè absorbeixi l’excés d’oli i saleu-los en calent. Els xips de Carxofa Prat són molt bons amb una crema de verdures, com a guarnició de carn o de peix i com a aperitiu. Bon profit!

 

Autor
Cristina Roig. Profesora de cuina de l’Escola Superior
Categoria de recepta
Aperitius i sandvitxos

 

Ingredients principals

 

Compartir a:

Share icon

 

TORNAR