Verdures a la brasa amb romesco encirerat

Ingredients

Per fer a la brasa: (tot tipus de verdura a la brasa) Per fer el romesco encirerat: 1 Ceba 2 Pebrots vermells 1 Gra d'all 6 Tomàquets madurs 1 kg. de cireres 300 cl. d'oli 100 cl. de vinagre de cirera 150 gr. d'ametlles torrades 4 nyores Sal

Preparació

Per fer el romesco encirerat: 1. Amb el forn calent poseu a rostir la ceba, els pebrots, l'all, els tomàquets i les cireres. Aneu-ho traient del forn tal com estigui cuit. 2. Quan sigui fred peleu-ho tot i traieu-li els pinyols a les cireres; tritureu-ho, passeu-ho per un colador xinès i afegiu la sal, l'oli, el vinagre i les ametlles torrades, torneu a triturar-ho i reserveu. 3. Si disposeu d'una brasa podeu anar fent les verdures al seu punt, i si no, les podeu fer a la planxa.

 

Autor
Gerard Solís (El Racó)
Restaurant
Categoria de recepta
Entrants

 

Ingredients principals

 

Compartir a:

Share icon

 

TORNAR