Tumbet (cuina tradicional mallorquina)

Ingredients

1 albergínia 2 carabassons 4 patates 1 pebrot vermell 4 tomàquets triturats Oli d’oliva Sal

Preparació

1. Renteu la verdura. 2. Talleu l’albergínia, les patates i els carabassons, tot en rodanxes. 3. Fregiu les verdures que heu tallat abans. 4. Col•loqueu les verdures ja fregides per capes en una font. Primer poseu-hi la patata, després l’albergínia i, per últim, el carabassó. 5. Sofregiu el pebrot vermell prèviament tallat a tires. 6. A part, fregiu el triturat. 7. Una vegada fregits el pebrot vermell i el tomàquet, ajunteu-los. 8. Cobriu les verdures de la font amb el tomàquet. 9. Serviu-ho fred.

 

Categoria de recepta
Entrants

 

Ingredients principals

 

Compartir a:

Share icon

 

TORNAR