Pa de pessic de carbassa perfumat amb espècies

Ingredients

PEL PA DE PESSIC 200 g carbassa bullida (aixafada amb una forquilla) 175 g farina de kamut 1 sobre de llevat en pols (Royal) 3 ous 200 g sucre morè 75 ml de oli d’oliva la ratlladura de la pell de ½ taronja un polsim de cardamom un polsim d’anís en pols un polsim de canyella un polsim de nou moscada un polsim de gingebre un polsim de cúrcuma sal PER LA CREMA DE FORMATGE PER DECORAR 200 gr de sucre morè en pols 125 gr de mantega a temperatura ambient 250 gr de formatge cremós, tipus Philadelphia

Preparació

Pel pa de pessic: Batre els ous fins que tripliquin el seu volum amb el sucre, i amb compte anar afegint la resta d’ingredients a poc a poc. Precalentar el forn a 180ºC i enfornar uns 25-35 minuts (podem provar de punxar-lo per assegurar-nos). Crema: Batre la mantega amb el sucre i afegir el formatge. Untar el pa de pessic i decorar amb flors naturals.

 

Autor
Cristina Roig Rigol
Categoria de recepta
Postres

 

Ingredients principals

 

Compartir a:

Share icon

 

TORNAR