Subvencions per a cooperatives i entitats agràries, Agrupacions de Defensa Vegetal i recuperació de camps

El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat convoca tres subvencions en règim de concurrència competitiva destinades a Agrupacions de Defensa Vegetal (ADV), a la recuperació de camps i a cooperatives agràries i altres entitats agràries sense finalitat de lucre. Les sol·licituds es poden fer fins al dilluns 2 de maig.

Als següents enllaços podeu accedir a les bases de les diferents subvencions

Cooperatives agràries i altres entitats agràries

Recuperació de camps

Agrupacions de defensa vegetal

Sol·licituds fins al 2 de maig:

Les sol·licituds s’hauran de presentar per escrit mitjançant el model normalitzat ARC-S-2022 ​​​​​degudament emplenat que serà signat per l’interessat o interessada o pel representant legal o persona apoderada de l’entitat o empresa. Les sol·licituds conjuntament amb la documentació exigida a la base 5 de la convocatòria s’hauran de presentar al Registre del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat (parc de Torreblanca, ctra. N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat) o a la Masia Can Comas (camí del Sorral, s/n, 08820 el Prat de Llobregat).

També es podran presentar en qualsevol dels llocs que preveu l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

El termini de presentació de les sol·licituds s'acaba el dilluns 2 de maig del 2022 i les subvencions atorgades hauran de justificar-se entre el 2 de gener i el 31 de març del 2023, ambdós inclosos.

MÉS INFORMACIÓ

Compartir a:

Share icon

 

TORNAR