Agenda - Formació

Formació
El proper DIMECRES 3 D’ABRIL DE 2024 a les 16h, a la Masia de Can Comas, es farà una JORNADA TÈCNICA sobre COM GESTIONAR LA SALINITAT EN L’AGRICULTURA, CASOS PRÀCTICS, organitzada per les ADV HORTA DEL BAIX LLOBREGAT i ADV FRUITERS DEL BAIX LLOBREGAT, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació
Formació
Tens un projecte agrari i necessites una empenta per posar-lo en marxa? Vine a la presentació d'Ampliació de l'EspaiTestAgrari de Sant Vicenç dels Horts, dimarts 19 de març a les 19h a l'Auditori del Molí dels Frares. 
Formació
L'Escola Agrària de Noves Tecnologies i Horticultura de Cabrils està realitzant cursos de formació sobre el Quadern Integrat d'Explotació digital. El curs consta de dues sessions de caràcter pràctic, de 4 i 2 hores respectivament.
Formació
Visita parcel·la demostrativa  Projecte Regensòl  Sant Boi de Llobregat, dimecres 26 de juliol de 2023
Formació
DIMECRES 10 de MAIG de 2023 a les 18h, a la Masia de Can Comas, es farà una XERRADA INFORMATIVA I D’INTERCANVI sobre el Cicle de Formació Agrària de l’INS Les Salines d’El Prat de Llobregat i les pràctiques en empreses agràries, organitzada per l’INS Les Salines i el Consorci del Parc Agrari.