Agenda - Formació

Formació
Jornada PATT, realitzada en el marc de la 67a edició de la Fira d’Espàrrecs de Gavà, centrada en l’anàlisi concret de les condicions edàfiques i com ha evolucionat aquest conreu a la zona de Gavà els darrers anys.
Formació
L'ajuntament de St. Vicenç dels Horts organitza un curs adreçat a pagesos i pageses en actiu que ja siguin titulars d'una explotació agrària i que vulguin aprofundir en eines i recursos de gestió per millorar-la.
Formació
Us informem de la següent JORNADA sobre MANEIG DEL REG EN EL CULTIU DE CARXOFA HÍBRIDA I BLANCA DE TUDELA que organitzen l’ ADV D’HORTA DEL BAIX LLOBREGAT i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.
Formació
Aquest curs s'adreça a emprenadors i emprenedores que ja han iniciat un projecte o estan en procés de fer-ho, amb o sense una explotació agrària, i que volen introdïr-se en la producció agrícola ecològica.
Formació
Formació sobre la fertilitat dels sòls en cultius hortícoles, organitzat per l'ADV Horta del Baix Llobregat (@advhortabll) amb la col·laboració del Parc